A-Muse er en virksomhed som beskæftiger sig med at sælge abstrakte & unikke kunstplakater. Kunstplakaterne er udsprunget af Lars Kristian Hansen’s malerier, som lever af at være fuldtidskunster. Konceptet er derfor at tilbyde kunstplakater, som alle har råd til at købe med en pris på 400 kr. for en plakat. Derfor et godt alternativ til et maleri, som koster en del mere og i de fleste tilfælde er et overvejelseskøb.

Alle plaktaterne bliver trykt i et svanemærket trykkeri med vegetabilske farver. De trykkes kun i et begrænset antal, hvilket er med til at skåne miljøet.

A-Muse’s kunstplakater er berigende for sjælen og fryder et hvert hjem med dets udtryk og som derfor tilfører din bolig mere liv.

Vores udvalg af kunstplakater består af 12 forskellige plakater i str. 50 X 70 CM hvor der kan købes ramme med også. De har alle hver deres titel, hvor af det er muligt at bestille og købe igennem vores webshop. Plakaterne kan med fordel mixes på kryds og tværs, og på den måde kan der opnåes det udtryk, som der ønskes.

Det er også muligt altid at skrive en mail eller henvende sig til os på anden vis, hvis der skulle være spørgsmål. Vi holder til Risskov på adressen Tammerisvej 47, 8240 Risskov, hvor man også altid er velkommen til at komme forbi og se vores plakater.